ФГ «Гадз» стало спонсором та взяло участь у традиційному пробігу «Тернопільська Озеряна»

Опубліковано:
13 Вересня, 2022

Фермерське Господарство «Гадз» стало спонсором та взяло участь у 26 традиційному пробігу «Тернопільська Озеряна», який був проведений на підтримку Збройних Сил України. 

“Гадз” не вперше виступаємо спонсорами та організаторами спортивних подій нашого регіону.

В цей складний період як ніколи потрібно об’єднуватись, допомагати один одному, допомагати Україні! Насамперед через усвідомлення того , що таким чином допомагаємо позитивним змінам у суспільстві, популяризуємо спорт, заохочуємо більшу кількість людей брати участь у спортивних заходах і пишаємось кожним , хто кинув собі виклик і добіг до фінішу! – пишуть на сторінці господарства в соціальній мережі.

Учасники пробігу мали змогу насолодитись корисними смаколиками, зокрема, яблучними чіпсами від ФГ “Гадз” – які додають енергію та відновлюють сили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Фермерське Господарство «Гадз» стало спонсором та взяло участь у 26 традиційному пробігу «Тернопільська Озеряна», #який був проведений на підтримку Збройних Сил України.
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: