Її патріотична листівка популярна вже за межами України  

Опубліковано:
11 Вересня, 2022

 

У тернопільської письменниці Наталі Волотовської багато творчих обдарувань.

Вона чудово співає (колоратурне сопрано), пише художні полотна, за фахом медик (доктор медичних наук). Останнім часом бере активну участь у різних творчих проєктах і у такий спосіб долучається до всенародної допомоги нашій армії. Нещодавно у Спілці письменників пані Наталя презентувала ілюстровану тематичну листівку «Все буде Україна».

Її патріотична листівка, як символ миру і радості, була надрукована в рамках київського проєкту «Твоя поетична листівка». Вона стала популярною не лише в Україні, а й далеко за її межами. А в деяких школах першим  дарунком для діток, а саме – закладинкою улюбленої книги. Листівка отримала вже багато схвальних відгуків, стала обкладинкою дитячого Всеукраїнського журналу «Вечірня казка» і викликала у маленьких читачів та їхніх батьків теплі й радісні емоції.

Війна увірвалася в життя українців, і діти змушені переживати її разом з дорослими. Що, як не улюблена іграшка та добра казка найкраще розрадять малюків, подарують надію та заспокоять? Збірник «Іграшкова скриня» від сучасних українських авторів, серед яких і Наталя Волотовська – волонтерський безкоштовний проєкт, який допомагає матусям у нелегкій місії відновлення гармонії дитячого світу. Герої казок – сучасні хлопчики та дівчатка, які разом зі своїми іграшками пізнають таємниці справжньої дружби, підтримки та взаємодопомоги. 

Цю книгу рекомендовано читати перед сном для заспокоєння та у вільний час для розради. Вона подарує радість дошкільнятам, молодшим школярам та їхнім батькам. Автори Олена Скуловатова, Оксана Курійокі, Людмила Маркова, Світлана Тодер, Наталія Жиліна-Жура, Інна Курило, Ганна Должек, Анна Дьоміна, Степан Соляр, Марія Солтис-Смирнова, Світлана Вертола, Наталя Бурянчик.

Посилання.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Наталя Волотовська
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: