Житель Бучаччини спробував «відкупити» товариша за 100$

Опубліковано:
9 Вересня, 2022

Керування без відповідної категорії та документів на скутер, без шолома та у стані алкогольного сп’яніння – за усі ці правопорушення відповідатиме перед законом 19-річний житель Бучацької територіальної громади.

Юнака 7 вересня близько опівночі за порушення правил дорожнього руху зупинили працівники Бучацького сектору реагування патрульної поліції. Водій HONDA DIO мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест на “Драгері”. Останній показав в крові скутериста 0,9 проміле алкоголю.

Окрім цього, юнак їхав без шолома та без відповідної категорії у посвідченні водія. Документів на скутер у нього також не було.

Поліцейські почали складати на порушника відповідний адмінпротокол і в цей час до них підійшов товариш скутериста та став просити за нього. Далі він запропонував 100 доларів за те, що силовики порвуть протокол. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. “Помічник” відповідатиме за кримінальний злочин – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нетверезий водій
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: