Громадського діяча з Тернополя Руслана Кулика ввели до Програмної Ради товариства Клубу Європа Карпат

Опубліковано:
8 Вересня, 2022

З 6 по 8 вересня триває Економічний форум у польському місті Карпач. Цьогорічний захід відбувається під гаслом “Європа у світлі нових викликів”.

Під час форуму проведено уже понад 400 панельних дискусій з питань безпеки, енергетики, міжнародної політики тощо.

null

З огляду на російську агресію проти України у цьогорічній програмі форуму особливе місце зайняла українська проблематика. Майже всі дискусійні панелі стосувалися, насамперед, майбутнього України в Європі, партнерства Польщі й України, фінансування відновлення української економіки тощо.

Участь в форуму беруть і представники України, зокрема з Тернополя громадський діяч, радник голови обласної ради Руслан Кулик. В рамках Форумі Руслана Кулика ввели до Програмної Ради товариства Клубу Європа Карпат.

 

Враховуючи, що цьогоріч у заході взяло участь більше ніж 5000 учасників з понад 20 країн світу, це стало хорошою можливістю не лише говорити про співпрацю між регіонами, але і про співпрацю між громадськими організаціям, чи благодійними фондами для подальшої підтримки ЗСУ. Приємною несподіванкою цьогорічного Форуму стало те, що був введений до Програмної Ради товариства Клубу Європа Карпат. А це – додаткові можливості для Тернопільщини, про що розповім згодом…. – повідомляє в соціальній мережі пан Кулик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #руслан кулик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: