На Тернопільщині завершується підготовка до опалювального сезону

07.09.2022 19:10   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На Тернопільщині завершується підготовка до нового опалювального сезону.

Роботи виконані на понад 80% і уже майже всі котельні області готові до роботи, - розповів начальник містобудування та архітектури Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Харченко.

«На сьогодні фактично підготовлені всі котельні на території області. Здійснено ремонт та заміну 23,3 км водопровідних (81,5 %), 4,2 км каналізаційних (80,8 %) та 1,79 км теплових (82,6 %) мереж. Станом на сьогодні встановлено 230 генераторів на об’єктах соціально-культурного призначення. Також зараз ми накопичуємо паливно-мастильні матеріали, в тому числі, для котелень, що працюють на альтернативних видах палива, таких є 400. Крім того, ми продумали з керівниками громадами, як будемо діяти, якщо через війну в країні буде припинено водопостачання, подача електроенергії або газу. А саме, ми встановлюємо найперше у бюджетних установах засобами автономного живлення», – каже Володимир Харченко. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі