Тернопільщина плаче: на війні загинув боєць ДУК «Правий сектор» Ігор Боцій

06.09.2022 23:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно
Військовий з Великогаївської громади Ігор Боцій загинув на фронті.

Життя бійця, який один із перших пішов захищати країну, обірвалося 3 вересня під Бахмутом на Донеччині. Сумну звістку повідомили в Другому окремому батальйоні Добровольчого українського корпусу "Правий сектор".

"Завжди врівноважений, спокійний і ефективний. Один із тих, хто влився в оборону країни ще у 2014 і у 2022 був в першому ешелоні добровольців.

Виконуючи поставлені задачі, загинув в бою з російськими окупантами. Небагатослівний в житті, друг Девольт, навряд чи хотів би щоб ми впадали зараз в зайві сентименти, хоча втрата для нашого підрозділу дуже вагома і болюча. Висловлюємо співчуття дружині і близьким Ігоря, з обіцянкою довести боротьбу до нашої перемоги", – зазначили на Фейсбук-сторінці ДУК ПС.

Тіло воїна привезуть на Батьківщину сьогодні, 6 вересня у селі Великі Гаї о 20:00 год. на вул. Тернопільській (біля газової будки). Колона із загиблим воїном вирушить до будинку воїна, о 21:00 відбудеться панахида по вул. Тернопільська 2а, похорон – о 13-тій в будинку печалі на Микулинецькій.

"Мав честь бути знайомим та воювати з людиною яка з 2014 року оберігала мир та спокій, давала мені та моїм одноліткам жити та здобувати науку в мирних містах. Дякую друже Девольт. Ти загинув як справжній воїн", – написав побратим військовослужбовця Serhii Molchanov.

Друзі відгукують про Ігоря Боція, як про просту та щиру людину. 

"Війна таки забирає кращих… Людина насправді з великої літери. Воював ще у 2014-2015 роках, дуже простий, скромний та щирий у спілкуванні, поза війною – успішний бізнесмен", – розповіла Ольга Гончарова.

Співчуття висловив і голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман. 

"Жахлива звістка з фронту для Великогаївської громади. Третього вересня біля Бахмуту загинув житель с. Великі Гаї (вул. Тернопільська 2а) - боєць другого окремого батальйону Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» - Ігор Семенович Боцій (09.04.1965р.н.). Всією громадою ми співчуваємо рідним та близьким загиблого!", - відзначив Олег Кохман. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі