«Як на це реагувати?»: у Тернополі прислали повістку бійцю, котрий загинув понад сім років тому

Опубліковано:
2 Вересня, 2022

Тернопільський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки надіслав повістку загиблому бійцю Павлу Римару.

Життя тернополянина обірвалося 1 лютого 2015 року внаслідок пожежі та вибуху складу боєприпасів на території старої ферми у польовому таборі ЗСУ неподалік села Преображенка на Херсонщині. Саме там розміщувалися бійці Тернопільського батальйону територіальної оборони “Збруч”. Тоді в пожежі загинули 6 військовослужбовців з Тернопільщини.

null

Загиблому Павлу Римару пропонують з’явитися до центру комплектування та соціальної підтримки 13 вересня о 9:00 годині. У повістці зазначили, що в разі неявки загрожуватиме кримінальна відповідальність, пише видання Тернополяни.

“Як на це реагувати? Не знаходжу слів. Дуже боляче і сумно. Павлу, який загинув 1 лютого 2015 року, прийшла повістка!!!“, – поділилася мати загиблого воїна Тетяна Римар.

Нагадаємо, Павло Андрійович Римар народився 8 липня 1980 року. Навчався у Тернополі в школах №16 і №12. Активно займався спортом, відвідував секцію боротьби в одній зі спортивних шкіл міста. Грав у КВК, колекціонував різноманітні військові речі: каски, ножі тощо. Був веселим і життєрадісним.

Здобув освіту практичного психолога у Тернопільському національному педагогічному університеті. Служив у внутрішніх військах України.

Добровольцем пішов до батальйону територіальної оборони, з липня 2014 року ніс службу на блокпостах на в’їзді в Крим у складі 6-го окремого мотопіхотного батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади (раніше 6-й БТО Тернопільської області “Збруч”).

Нагороджений званням “Почесний громадянин міста Тернополя”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #павло римар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: