«Карітас» Словаччини допоміг закупити для школярів Тернопільщини канцтовари

Опубліковано:
30 Серпня, 2022

«Карітас» Словаччини допоміг закупити для школярів Тернопільщини канцелярське приладдя. На закупівлю канцтоварів благодійники надіслали кошти.

За них вдалося придбати 500 наборів, які стануть у нагоді хлопцям і дівчатам під час навчання. Також суттєво допомагають благодійники з Канади. Про це працівники Тернопільського осередку благодійного фонду «Карітас» написали у мережі Facebook:

«Дякуємо щиро Карітас Словаччини Caritas Slovakia – Slovenská katolícka charita за фінансову підтримку акції, завдяки вам ми змогли сформувати більше 500 наборів канцелярського приладдя, яке отримають потребуючі дітки з проекту “Children donation project” Adopcia na diaľku та дітки з родин внутрішньо-переміщених осіб.

Щиро дякуємо волонтерам проекту CNEWA Canada, ваша праця – прекрасна, цінна та особлива. Завдяки спільній допомозі Карітас отримує більше можливостей робити добро та допомогати потребуючим, а ваша любов наповнює будь-яку працю на потреби ближніх. Пишаємось вами, наші чудові волонтери: відважні та жертовні люди», – пишуть працівники «Карітасу».

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: