У Тернополі відбувся економічний форум BraveTe для підприємців

Опубліковано:
29 Серпня, 2022

26 серпня у Центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі відбувся BraveTe Business Forum на який з’їхалися представники бізнесу із західних та центральних областей України. 

Під час форуму власники підприємств обговорювали проблеми бізнесу в умовах війни. 

Програма форуму складалась з двох окремих тематичних блоків присвячених релокації талантів та бізнесів і ринку HoReCa під час війни. На форумі виступали одинадцять спікерів, які працюють у різних галузях. Промовці ділилися досвідом та ідеями, розповідали, як під час війни вести власний бізнес.

З вітальним словом виступив Михайло Гапула, заступник голови Тернопільської обласної військової адміністрації:

– Ми зацікавлені в тому, щоб підприємці нашої області мали можливість продовжувати свою діяльність та розвиватися, навіть при нестабільній ситуації в країні. Такі заходи направлені на те, щоб дати підприємцям та власникам бізнесу натхнення і мотивацію для подальшого удосконалення.  У час війни економіка є тим рушієм, що наближає нашу перемогу.

Для участі у форму зареєструвались близько 170 учасників.

Українці діляться на сміливих та дуже сміливих. Адже саме сміливість українських підприємців допомагає тримати економічний» фронт. Тому символічною стала назва Форуму – BraveTe.

– Захід України сьогодні має важливу місію. Він повинен змінити свою реальність і адаптуватися до нових умов. Тому що на сьогодні багато підприємств, людей, переселенців переїхали в Тернопіль. Наше завдання – скомунікувати цих підприємців між собою в рамках форуму. Поговорити про те, як в місті й області мають працювати в цьому напрямку. Як адаптуватися до великої кількості людей і нового бізнесу, які умови може створити регіон, щоби ця кількість збільшувалася? Для цього ми організували таку подію, – зазначила Оксана Качурівська, керівниця Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, керівниця проєктного офісу West Ukraine Digital

У цей непростий час ми маємо розуміти важливість функціонування підприємств. Такі події є новими можливостями для Тернопілля, адже лише розширюючи горизонти співпраці ми зможемо розвиватися та бути європейською державою.

Організували бізнес-форум за підтримки Тернопільської обласної військової адміністрації, Тернопільської міської ради, а також генерального партнера – компанії «Молокія». Підтримку в організації надали компанія Visa і «ПРИВАТБАНК».

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізснес форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: