Основні призначення планшету зрозумілі. Це щось середнє між смартфоном та ноутбуком. Тобто на ньому можна виконувати різні задачі, сидіти в інтернеті, грати в ігри та в деяких випадках телефонувати. Сьогодні пропонуємо ознайомитись із більш цікавими способами використати цю техніку в побуті. Варіанти, описані нижче, стануть у нагоді всім власникам планшетів, особливо тим, у кого він лежить без діла.

Додатковий екран

Існує безліч професій та завдань, які вимагають два монітори, але це коштує немалих грошей. У такому випадку є два рішення: купити планшети у Тернополі, або використати ті, що вже є вдома і лежать без діла. Звісно, завжди можна розділити основний монітор в комп’ютері на два, але це не настільки зручно. Щоб підключити планшет в ролі другого екрану потрібно лише підключення до мережі Wi-Fi та спеціальна програма, яка коректно зв’яже між собою два пристрої.

Помічник в авто

Планшет може стати чудовою новою магнітолою або навігатором в авто. В першому випадку, його можна підключити до вже існуючого музичного центру і насолоджуватись одночасно музикою та відео. Також можна переглядати фільми в довгій дорозі.

Щодо навігатора, то його можна зробити ще й зі смартфону, але набагато зручніше дивитись маршрут на великому екрані. Тут є один нюанс – для створення навігатора треба, щоб планшет підтримував SIM-картку й мав доступ до інтернету.

Пульт для розумного будинку

Зараз все більше людей встановлюють у своє помешкання приладів, якими можна керувати дистанційно. Це може бути як телевізор чи кондиціонер, так і освітлення, техніка для приготування їжі тощо. Планшет може стати універсальним пультом управління для всього. На нього можна вивести показники температури, вологості, відео з камер спостереження. Можна управляти телевізором, охоронною системою та іншими важливими приладами. Все, що для цього потрібно, це нова операційна система, яка зараз наявна в усіх моделях останніх років.

Помічник для кухні

Враховуючи розміри та вагу планшету, його можна прикріпити будь-де, де це зручно. Особливо стане в нагоді на кухні. На ньому можна слухати музику, дивитись улюблені передачі, швидко знаходити та читати рецепти. Більше того, існують спеціальні програми, які будуть записувати та нагадувати про закінчення певних продуктів і необхідність їх купити. Не завжди зручно та є час писати записки на холодильники, а на планшет час знайдеться.

Дитяча інтерактивна книга

У магазинах додатків існує дуже багато програм та ігор, які допомагають дітям у навчанні. Малечі точно буде цікаво вчитись, коли персонажі живі, картинки анімовані, а якийсь голос читає та пояснює всі завдання. За допомогою таких додатків планшет стає повноцінним помічником у розвитку дитини. Якщо у вас немає вдома такого пристрою, то рекомендуємо придбати планшет –  у магазинах існує дуже багато моделей, які створені саме для дітей.

Багато хто думає, що планшет не дуже потрібна річ, але як бачите це не так. Його можна використати з користю в будь-якій сфері свого життя, аби було бажання та фантазія. Саме тому, усім бажаючим купити планшет, пропонуємо переглянути каталог магазина allo.ua. У ньому ви знайдете моделі різного розміру, з різними функціями та за доступними цінами. А умови доставки та оплати підійдуть будь-якому покупцю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #планшет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: