Діти з Тернопільщини отримали відзнаки Всеукраїнського конкурсу плакатів «Майбутнє планети у наших руках!».

Цей конкурс організовала Національна бібліотека України для дітей у рамках відзначення Року збереження природи та живого миру в Україні.

«До Тернопільської обласної бібліотеки для дітей надійшло 157 робіт від талановитих дітей Тернопільщини, кращі з яких після обласного відбору були надіслані у столицю. Імена переможців та конкурсантів, які отримали відзнаки, озвучили під час прес-конференції, що проходила в онлайн-форматі. За результатами оцінювання професійного журі спеціальні відзнаки від Національної Спілки Художників України отримали: Читацький вулик — гурток бібліотеки-філії № 3 для дітей Тернопільської МЦБС, Рисан Софія м. Тернопіль – окрема відзнака за «Батьківську підтримку», – розповіли працівники Тернопільської бібліотеки для дітей.

 Подяками від Національної бібліотеки України для дітей нагороджені: гурток «Юний художник» Кременецької ЦДТ, етнографічно-краєзнавчий гурток «Берегиня» села Білоголів Залозецької громади, гурток «Берегиня» Козівської громади, творча художня студія Козівської спеціалізованої школи мистецтв, –  розповідають в обласній дитячій книгозбірні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: