Українській нації належить ще раз усвідомити, осмислити: якою має бути Українська Перемога?

Українська перемога – це звільнення всіх територій станом на 1991 рік; це денуклеаризація рф; це створення реальних можливостей для самовизначення поневоленим народам недоімперії. Карфаген має бути зруйнований. Остання імперія в світі повинна зникнути зі світової мапи. Допоки країна-терорист, маючи ядерні причандали, існуватиме – не буде спокою ні Україні, ні світу.

Кожен відступ на півкроку від цього алгоритму приведе до повторення війни через півроку, рік або максимум 3 роки. Для росіян сьогодні важливо трохи відступити для того, щоб потім взяти все.
Соціологічні дослідження показують, що більш ніж 92 % українців вірять у Перемогу України. Для переважної більшості українців перемога – це звільнення всіх територій України включно з Кримом та всією Донеччиною й Луганщиною.

Нині на фронті тривають позиційні бої. Десь наступають окупанти, а десь ми даємо відсіч. Водночас у міжнародній площині все більше з’являється сигналів про те, що кремль прагне перемовин. При чому, путлер хоче почати перемовини на базі всіх окупованих нині територій . У цьому ключі потрібно розглядати й візит до України Президента Туреччини Реджепа Ердогана та Генсека ООН Антоніу Гутерреша, які передали путлерівське послання Володимиру Зеленському. Синхронно й Генрі Кіссінджер заявив про припустимість перемовин на засадах кордонів станом на 23 лютого. На мою думку, також влада Німеччини й Франції спонукатиме Україну до перемовин на засадах кордонів 23 лютого як так званого компромісного варіанту. Я переконаний, що буде спроба 15-16 листопада на майданчику зустрічі G-20 звести путіна і Зеленського для ймовірного підписання якоїсь угоди.
Чи підходить це Україні? Ні! Ні. І ще раз ні!

Перемовини без звільнення всіх українських територій – це тільки передишка для московії. Вільна, незалежна, успішна Україна – та голка, яка призведе до кощеєвої смерті московитську імперію. Тому бажання знищити Україну й українську націю нікуди не зникло зі збоченого світогляду росіян. Ворог прагне паузи заради перегрупування, переосмислення своїх загарбницьких дій та формування нової антилюдської коаліції для перекроювання світу.

Тих помилок, які зробили в 2022 році, окупанти більш не допустять. Перша помилка – переоцінка власних розвідданих та мережі колаборантів, що була створена протягом усіх років української незалежності. Друга – не враховано позицію західного світу, що він все-таки виступить за ціннісну складову. Третя – зневажливе ставлення до української нації, якої, на думку збоченців, не існує. Тому і не врахували український дух вольностей. І четверта помилка: не була юридично сформована коаліція диктаторських режимів проти цивілізованого світу. Дайте їм півроку-рік – вони підтягнуть Венесуелу, Кубу, Судан, Іран тощо. Час потрібен окупантам, щоб усунути причини поразок і недоробок. Через те сьогодні поранений звір має бути добитий. Інакше повторення буде ще жахливішим.

Знаючи, що на вулиці Банковій кілька разів на місяць проводять серйозні соціологічні опитування , вкрай важливо кожному українському патріоту, кожному українцю по духу і по крові чітко усвідомити, що таке Українська Перемога. Відтак пасіонарна частина українського суспільства має сигналізувати владі, що дослухатися до думки українців конче необхідно.

Пам’ятаймо, що у нас війна народна. Воюють усі. І хлопці на передовій. І волонтери. І бізнесмени, які платять податки. І педагоги, які навчають дітей . І лікарі, які лікують людей. І комунальники, які забезпечують життєдіяльність міст. І фермери, які збирають хліб. І жінки, які виїхали з дітьми за кордон, бо збереження українського генофонду – це їхній внесок в перемогу.

Саме зараз, у зв’язку з підтримкою країн, які стоять на ціннісних засадах, у нас з’явилося вікно можливостей: військовим шляхом звільнити всю територію України. І втратити цей шанс неприпустимо.

До широкомасштабного наступу і навіть до липня вікно можливостей для Перемоги у нас було досить умовним. Сьогодні воно явне. І не скористатися цим вікном означає фактично зрадити свою країну, свій народ, свою націю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #прапор України
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: