У магазинах електроніки та побутової техніки можна знайти величезну кількість смартфонів та розумних годинників, які стали не лише приладами, що покращують тренування, але й технікою, що підтверджує статус власника. Наразі найбільш популярними та дорогими годинниками є пристрої від apple. Проте на ринкові флагманів серед смарт-годинників варто відзначити samsung.

Технічні характеристики та сучасні функції годинника самсунг галаксі

Ця Південнокорейська компанія, що розробляє не лише телевізори та флагманські смартфони, які не поступаються за популярністю та функціональністю техніці apple. Нещодавно на ринку з’явилася новинка від samsung. Новий смарт годинник самсунг галаксі відрізняється величезною кількістю переваг та наповнений широким асортиментом різноманітних функцій.

Переваги Samsung galaxy watch:

·       В основі приладу лежить потужний чіп, на основі двох ядер. Саме він дозволяє здійснювати годинникові одразу кілька завдань одночасно. Завдяки цьому вдається максимально точно здійснювати вимірювання пульсу, тиску, а також концентрації кисню в крові.

  • Саме такі чіпи використовуються у сучасному медичному обладнанні, що призначене для моніторингу стану хворих пацієнтів.
  • Серед переваг варто зазначити наявність AMOLED екрану що робить зображення досить чітким та яскравим. Крім того, програмне забезпечення дозволяє встановити різні зображення, які можуть відображати час або фізичні показники здоров’я, власника годинника.
  • Годинник доповнений батареєю з великою ємністю, яка забезпечує великий період автономної роботи.

Samsung galaxy watch – це чудовий сучасний пристрій, який дозволяє урізноманітнити тренування, а також відслідковувати фізичну активність, незалежно від її виду. Годинник реагує не лише на кроки, але й заняття йогою, пілатесом та активними фізичними навантаженнями, які характерні для кардіо тренувань.

Причини придбання сучасного смарт годинника від Samsung

У лінійці смарт-годинників samsung величезна кількість пристроїв на будь-який смак та гаманець. Це високотехнологічні пристрої для людей, які не уявляють свого життя без пригод та подорожей. Серед асортименту годинників samsung можна відшукати пристрій, що стане чудовим помічником для мандрівників, які більшість часу проводять за містом.

Саме надсучасний процесор, а також ємна батарея та високоточний екран, роблять техніку досить популярною серед прихильників компанії Самсунг. Годинники відрізняються наявністю власної операційної системи, яка чудова співпрацює з іншою технікою від samsung. Варто зазначити ударостійкість та міцність захисного скла та екрану. Саме завдяки використанню спеціального вогнетривкого скла, вдається забезпечити стійкість покриття та подовжити термін служби годинника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #смарт годинник самсунг галаксі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: