На півдні Франції триває відпочинок дітей військовослужбовців із Чорткова. Хлопці і дівчата перебувають у місті місті-побратимі Чорткова – Безьє. Туди їх запросив Французький муніципалітет. 30 дітей відпочивають там із 8 серпня.

«Наші французькі колеги запропонувавши для дітей безкоштовне проживання у центрі, що знаходиться у сосновому лісі, харчування та насичену розважальну і екскурсійну програму. Діти мешкають у наметовому містечку , де є кухні, туалети, кімнати відпочинку тощо. На території центру також є басейн, що охороняється. З дітьми перебувають шестеро супроводжуючих , у тому числі медик та інструктор з плавання.

Практично щодня діти з Чорткова їздять на море та грають у водні ігри в басейні. Окрім того, французи підготували для наших дітей прогулянки на каное, батути, лазіння по деревах, анімацію та інші розваги», – розповіли у Чортківській міській раді.

null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини чорткова, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: