Смертельна аварія на Чортківщині: загинув водій мікроавтобуса

Опубліковано:
16 Серпня, 2022

Винуватця ДТП затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

15 серпня близько 17 години до поліцейських надійшло повідомлення про дорожньою-транспортну пригоду, що трапилася в селі Рожанівка Чортківського району.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що 19-річний водій автомобіля «Volkswagen Touareg» – житель Чорткова під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Volkswagen Transporter» за кермом якого перебував 66-річний житель села Ангелівка Чортківського району. Від отриманих травм водій мікроавтобуса помер у лікарні.

19-річний винуватець ДТП також перебуває у медичному закладі. Його затримано в порядку статті 208 КПК.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #смертельна аварія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: