На Тернопільщині розпочався чемпіонат Кременецького району з футболу

Опубліковано:
16 Серпня, 2022

На Кременеччині триває чемпіонат району з футболу. Уже відбулися перші матчі. У Кременецько-Шумській територіальній лізі беруть участь 12 команд, які будуть змагатися три місяці.

«На стадіоні с. Обич відбулася зустріч ФК «Агроюніт Захід» та «Нива» (с. Кімната). Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії росії. Заступник міського голови Олександр Макаревич привітав учасників із відкриттям Чемпіонату. Також висловив вдячність місцевим активістам та особисто керівництву ТОВ «Агроюніт Захід» за встановлення 2 переносних трибун. Вони були придбані наприкінці минулого року за кошти субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток регіонів за сприяння народного депутата Миколи Люшняка. Перемогу у матчі здобула ФК «Агроюніт Захід» з рахунком 3:0. Висловлюємо вдячність Асоціації футболу Кременецького району за організацію чемпіонату, а нашим захисникам за можливість грати на своїй землі», – розповіли у Шумській громаді.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: