Партнерство держави і громад: приклад Теребовлі

13.08.2022 09:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Об’єднані територіальні громади Тернопільщини часто долучаються до проєктів ремонту доріг, котрі проходять через їхні населені пункти. Зараз, під час війни, коли фінансування мінімальне, ОТГ області співфінансують поліпшення доріг державного значення, розуміючи їхню пріоритетність для місцевих жителів.

Так, Теребовлянська міська рада фінансово підтримала ремонт проблемної ділянки дороги М-19, котра проходить через місто. Задля забезпечення безпечного проїзду на найбільших пошкодженнях буде проведено ямковий ремонт, повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Цьогоріч Служба автомобільних доріг планувала капітально відремонтувати майже 2-кілометровий відрізок, однак російське вторгнення заморозило усі проєкти на державних дорогах.

Упродовж 2020-2021 років дорогу М-19 у межах Теребовлянської ОТГ було частково відремонтовано. На замовлення Служби підрядна організація облаштувала оглядовий майданчик при в’їзді у стародавнє місто. Своєю чергою Теребовлянська міська рада встановила на майданчиках альтанки для відпочинку та інформаційні таблиці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі