Будьте обережні: шахрай видурив у тернополянина 33000 грн, обіцяючи привезти авто з-за кордону

Опубліковано:
6 Серпня, 2022

За фактом шахрайства розпочато кримінальне провадження. Співробітники Тернопільського райуправління поліції розшукують афериста та закликають краян не вестися на оманливі пропозиції.

Як встановили правоохоронці, потерпілий, 41-річний житель Тернополя, на одному із сайтів знайшов оголошення про продаж авто з Європи. Зв’язався з продавцем, який запевнив, що допоможе доставити транспортний засіб з-закордону. За свої послуги попросив передоплату.

Чоловік повірив та перекинув на банківську картку незнайомця 33 000 гривень. Після отримання коштів аферист перестав виходити на зв’язок.

Найкращий спосіб уникнути шахрайства – не купувати дистанційно і в жодному разі не переказувати ні завдаток, ні передоплату. Користуйтеся послугами лише перевірених продавців та розраховуйтеся за товар лише після його отримання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: