Житло для ВПО: тернополяни продовжують масштабувати проєкт Budmall Center

Опубліковано:
6 Серпня, 2022

Презентація проєкту Budmall Center у Давосі, Лугано, на Форумі трьох морів дала додатковий імпульс для розвитку. Після цього Budmall проводить активну системну роботу з представниками ОТГ, різних фондів, міністерств, бізнесу, депутатського корпусу, підготували подання на Прем’єр-міністра. Наразі йде активне обговорення питань, як держава буде розв’язувати питання компенсацій ВПО, як вирішити в найкоротший час питання розселення українців, які залишилися без житла, що можуть зробити громадські організації та фонди. Представники Budmall Center проводять десятки зустрічей щодня, щоб чітко зрозуміти, яку функцію щодо розв’язання цих питань бере на себе держав, а що очікують від підприємців.

Також тримаємо контакт з міжнародними спільнотами, щоб вивчати досвід інших країн по відновленню міст після руйнувань і переймати найкращі технології та проєкти швидкомонтованого житла. В сьогоднішніх умовах, коли в найкоротші терміни необхідно розпочати будівництво житла швидкої збірки, оптимальним варіантом можуть бути будинки каркасного типу, модульні й за подібними технологіями. Детально про це поговоримо 10 серпня у Львові під час форуму «Дерев’яне будинкобудування та забезпечення житлом ВПО». Також озвучу переваги для ОТГ та системні рішення, які пропонує «Budmall Center». – каже засновник Budmall Center Тарас Демкура.

Основні переваги будинків каркасного чи модульного типу, які представляє Budmall Center:

– це житло «під ключ» зі всіма умовами;

– без зайвої бюрократії та тяганини з документами;

– енергоефективні та комфортні будівлі, мають сучасний дизайн;

– виготовлені з екологічно безпечних матеріалів;

– доступна ціна за готове житло;

– можна оселитися в день монтажу;

– виготовлення будинку від 3 тижнів;

– можливість обрати планування та кількість модулів.

null

Окрім допомоги мільйонам українців, які постраждали під час війни, зі створення комфортного та доступного житла, такі проєкти реалізують ще один пункт з Плану відновлення України: встановлення нових стандартів будівництва з урахуванням енергоефективності та екологічності. Енергоресурси — гостре питання сьогодення. Зима в Україні буде складною. То ж так важливо сьогодні інтегрувати найбільш енергоефективні рішення для опалення, водопостачання та кондиціонування у кожен будинок.

До відбудови необхідної кількості житла для українців можуть долучитися понад 20 українських виробників, які вже долучилися до Кластера деревообробної промисловості України. Лише за кілька місяців українські виробники можуть побудувати якісні екологічні каркасні, модульні та SIP-панельні будинки — як кількаповерхові, так і окремі одноповерхові. Крім розв’язання проблем з житлом для ВПО, це також і робочі місця для українців, і податки до бюджету, і віра в майбутнє України для українського бізнесу.

Ми рухаємося далі й тільки вперед! Якщо нам з вами в одному напрямку — буду радий обговорити можливості партнерства заради майбутнього України! – підсумовує Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall Center
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: