Микола Люшняк разом з канадськими благодійниками передає допомогу на фронт

Опубліковано:
5 Серпня, 2022

Благочинці з Канади надіслали на Тернопільщині гуманітарну допомогу. Ці речі мають передати військовим, медикам та рятувальникам, які працюють на фронті. Народний депутат з Тернопільщини Микола Люшняк розповів, що уже розвантажили і підготували до відправлення.

«Світ не втомився від війни, не втомився допомагати Україні! Гуманітарна допомога з Канади знову прибула на Тернопільщину. Волонтерський штаб «Українська команда» її вже розвантажив і готує до відправки у найбільш «гарячі» місця нашої країни. Ми отримали обладнання для рятувальників, медиків та військових.

Дякую українській громаді Канади, всім пожежникам, лікарям, волонтерам Ванкувера, які допомагають Україні. Вони розуміють, що боротьба проти російського окупанта – спільна, тож наc підтримує весь цивілізований світ.

Також дякую міжнародному перевізнику з Дрогобича Westukrtrans, який безкоштовно та оперативно доставляє гуманітарну допомогу з портів Гамбурга та Гданська», – каже Микола Люшняк.

Волонтер з Канади Браян розповів, що гуманітарна допомога прибула з Ванкувера.

«Із пожежної частини нам пожертвували каски, ліжка, ноші. Госпіталі передали ліки. Зараз допомоги не так багато, як раніше, і не багато новин про події в України, тому у Канаді через наш фон нам треба поширювати більше інформації про російсько-українську війну», – каже Браян.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #люшняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: