Керівник благодійного фонду з Тернополя незаконно переправляв чоловіків через кордон

Опубліковано:
3 Серпня, 2022

Тернополянин вказав неправдиву інформацію про осіб, зазначених у документах водіями, які здійснювали ввезення гуманітарної допомоги на територію нашої держави.

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо керівника благодійного фонду, обвинуваченого в організації та сприянні у незаконному переправленні осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

 

Розслідуванням встановлено, що тернополянин вказав неправдиву інформацію про осіб, зазначених у документах водіями, які здійснювали ввезення гуманітарної допомоги на територію нашої держави. На підставі цих документів двом військовозобов’язаним чоловікам було надано дозвіл на безперешкодний перетин державного кордону України, за що керівник фонду отримав від них 500 Євро та 17 500 гривень відповідно. Правоохоронці затримали обвинуваченого на пункті пропуску «Шегині» при спробі незаконно вивезти чергового військовозобов’язаного громадянина.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі ГУНП в Тернопільській області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зсу, #прокуратура, #чоловіки за кордоном
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: