Представники фонду «Хвилі Змін» відвідали «Дім милосердя» у Чорткові

Опубліковано:
2 Серпня, 2022

Днями представники БФ “Хвилі Змін” Руслан Кулик і Тарас Савчук відвідали Чортківський обласний комунальний заклад «Родинний Затишок» та благодійну організацію «Дім милосердя» – теплий затишний, майже рідний дім для багатьох людей, які постраждали від російської агресії.

З перших днів війни тут трудяться небайдужі люди, які поселили, одягнули, дали все необхідне нашим переселенцям. За це велика вдячність директору закладу Тетяні Дубині, а також владиці Бучацькій єпархії греко-католицької церкви Димитрію. А фонд зі свого боку дбає про максимально можливе матеріальне забезпечення для повноцінної роботи. передали продукти харчування, які організація отримала від своїх парнерів з Rapid Relief Team.

Поїздка відбулася спільно з головою Тернопільскої обласної ради Михайлом Головком.

Лише спільними зусиллями торуємо цей непростий шлях, до нашої головної мети – подолати усі випробування та перемогти всесвітнє зло.

Разом ми зможемо!

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кулик, #савчук, #Хвилі змін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: