Тернополяни презентуватимуть «Budmall Center» у Львові під час круглого столу «Дерев’яне будинкобудування та забезпечення житлом ВПО»

Опубліковано:
1 Серпня, 2022

Тернополяни презентуватимуть «Budmall Center» у Львові під час круглого столу «Дерев’яне будинкобудування та забезпечення житлом ВПО».

Про це пише на своїй сторінці ФБ Тарас Демкура. 

Я хочу закликати вас завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати наших героїв. Зараз саме час об’єднуватися задля розвитку України, задля тих, кому потрібна допомога і підтримка!

І ми це демонструємо власним прикладом.

Відсутність житла є однією з основних проблем українців, які внаслідок війни втратили або були змушені покинути свої домівки. Тисячі людей місяцями змушені проживати у наспіх облаштованих для них притулках.

А серед них — родини з маленькими дітьми, особами похилого віку та інвалідами.

Потреба у зведенні житла для проживання тимчасово переміщених осіб у зв’язку з воєнними діями зростає пропорційно до збільшення територій, на яких продовжують активно відбуватись бойові дії.

То ж ця тема все активніше обговорюється сьогодні й на рівні держави, і з залученням соціально-відповідального бізнесу.

У Львові провели засідання оргкомітету форуму,який відбудеться 10 серпня на тему «Дерев’яне будинкобудування та забезпечення житлом ВПО».

Головував на зустрічі ректор Національного лісотехнічного університету Загорський Володимир Степанович ,в присутності голови асоціації деревоообробноі промисловості Когута Миколи Васильович,професора ,зав кафедрою мебельної та деревообробної промисловості Кийко Ореста та директора навчально-наукового інституту деревообробних та комп’ютерних технологій і дизайну Володимира Маєвського.

На форумі матиму честь презентувати Budmall Center — креативний простір співпраці підприємців у воєнний час. Виробники, представлені у «Budmall Center» прагнуть створювати повноцінне житло у найкоротші строки.

Ми розуміємо, що швидке зведення якісного, екологічно безпечного, енергоефективного та комфортного житла має велику актуальність сьогодні,особливо напередодні зими.

Серед основних переваг будинків, презентованих на майданчику «Budmall Center», можна виділити наступне: це житло «під ключ» зі всіма умовами; без зайвої бюрократії та тяганини з документами; енергоефективні та комфортні будівлі; мають сучасний дизайн; виготовлені з екологічно безпечних матеріалів; доступна ціна за готове житло; можна оселитися в день монтажу; виготовлення будинку від 3 тижнів; можливість обрати планування та кількість модулів.

Окрім допомоги мільйонам українців, які постраждали під час війни, зі створення комфортного та доступного житла, місією проєкту «Budmall Center» являється прагнення встановити нові стандарти будівництва з урахуванням енергоефективності та екологічності.

Енергоресурси — гостре питання сьогодення.

На жаль, ми повинні готуватися до того, що зима в Україні буде складною. То ж так важливо сьогодні інтегрувати найбільш енергоефективні рішення для опалення, водопостачання та кондиціонування у кожен будинок.

Про це, а також переваги для ОТГ та системні рішення, які пропонує «Budmall Center» розповім під час круглого столу, до якого, до слова, можна буде долучитися онлайн.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: