Тернополянина, який побив муніципального інспектора, можуть посадити на 5 років

Опубліковано:
29 Липня, 2022
Адміністративний протокол за порушення правил паркування став причиною конфлікту між тернополянином та працівником муніципальної інспекції,що переріс у бійку.

Трапилось це на перехресті вулиць Опільського-Качали у місті Тернополі. У той момент, коли муніципали оформляли документ, до них з автівки вийшли син та батько й почали сперечатися, не погоджуючись зі штрафом.

«Та словесний конфлікт переріс у бійку. Син кілька разів вдарив муніципального інспектора. Потерпілий викликав поліцію. Слідчі, зібравши достатню доказову базу, опитавши свідків та опрацювавши відео з камер спостережень, довели вину порушника», — інформують правоохоронці.

30-річному тернополянину оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 350 ККУ. За порушення закону чоловік відповідатиме у суді. Тепер йому загрожує обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років за нанесення тілесних ушкоджень службовій особі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: