Гуманітарний штаб Шумської громади допомагає військовим і переселенцям

Опубліковано:
28 Липня, 2022

Гуманітарний штаб Шумської громади допомагає військовим і переселенцям. Із 19 до 25 липня волонтери штабу отримали допомогу з Канади та Польщі і передали її за призначенням.

Про це йдеться на сайті Шумської громади:

«Одержали продукти харчування від Canada-Ukraine Foundation – 150 ящиків; від World Food Programme – 108 наборів. Крупи, консерви, олія, макаронні вироби, чай та інші товари будуть надані для внутрішньо переміщених осіб. Отримали допомогу з Польщі: продукти харчування, засоби гігієни та одяг.  Направили гуманітарні вантажі у Київську, Житомирську та Донецьку області для військових та цивільного населення. Надано продукти харчування довготривалого зберігання та речі першої необхідності для 35 захисників з Шумщини. 43 сім’ї, які вимушено залишили власні домівки, отримали дитячі товари, одяг, крупи, макаронні вироби та консерви», – повідомляють у Шумській громаді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гуманітарний штаб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: