24 липня у Бучачі відбувся спортивний флешмоб всеукраїнського мітингу на підтримку полонених бійців гарнізону «Маріуполь» – «Біжу за «Азовсталь» #runforAzovstal. До нього долучилися усі охочі – це люди різного віку. Вони пробігли 2,5 кілометри.

Про це написали у групі «Молодіжний портал Бучача» у мережі facebook:

«Місто Бучач, Тернопільської області, 24 липня дружньо долучилося до спортивного флешмобу, всеукраїнського мітингу в підтримку полонених бійців гарнізону «Маріуполь» – «Біжу за «Азовсталь» #runforAzovstal. Ранковий дощ та холодна погода, не помішали 60 учасникам, дорослим та дітям, пробігли дистанцію 2,5 км. за наших Героїв.

Ми маємо пам’ятати, шанувати та пишатися воїнами, захисниками України, боротися за них, як вони боряться за нас!

Хороші враження від події – це завжди командна праця усіх. Дякуємо Сергію Птицю за проведену розминку та підсумкове відео, Юрків Ірині Миколаївні – за спортивний інвентар для ігор, Олегу Грицаку за яблука, сім’ї Чабаник за абрикоси та постійну активну участь, Лілії Савків – за випічку, абрикоси та потужний плакат «Азов», Кіндзерському Зеновію – за безкоштовне виготовлення табличок #runforAzovstal . Дякуємо Пискливець Оксані Орестівній, Павликівському Ігору Орестовичу, Кмітю Богдану Івановичу, за організацію покосу волейбольного майданчика, території біля могили УПА (вдячні всім працівникам, які були долучені до цього). Окрема подяка хлопцям: Юра Гиря, Арсен Кордівський, Володя Червак, Артур Слободянюк – за маркування маршруту. Та щира подяка Саші Козак – за яскраві фотографії.

Особливістю події була присутність мами та брата азовця, який зараз перебуває в полоні. Це приклад того, що подія Біжу за “Азовсталь”. Місто Бучач точно не була даремною.

Дякуємо кожному учаснику за участь і за те, що можемо гордо сказати «Азовсталь, ми пам’ятаємо!».

Нехай слова з гімну ОУН-УПА завжди будуть в нашому серці:

«І ось ідемо в бою життєвому,

тверді, міцні, незламні мов граніт –

бо плач не дав свободи ще нікому,

а хто борець – той здобуває світ.»

Відео підсумок події Біжу за “Азовсталь”. Місто Бучач 

P.S. Повертайтеся живими хлопці та дівчата. Всі українці чекають вас в дома

Національна Оборона www.azovstalfamilies.com», – пишуть організатори.

Відео акції можна переглянути тут.

null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #азовсталь, #акція, #Біжу за Азовсталь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: