Рятувальники Тернопільщини розповіли учасникам дитячого табору про свою професію

Опубліковано:
23 Липня, 2022

Рятувальники Тернопільщини завітали до дітей у відпочинковий табір на хуторі Вірля. Вони розповіли хлопцям і дівчатам про свою професію. Також спілкувалися на тему правил безпеки життєдіяльності.

Про це працівники обласної служби ДСНС повідомили у мережі Facebook:

«З метою організації безпечного літнього відпочинку дітей співробітники Кременецького районного управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області та НМЦ ЦЗ та БЖД відвідали дитячий табір с. Вірля. На території табору фахівці ДСНС розмістили цікаві локації, де діти мали змогу побачити та почути багато цікавого з правил безпеки життєдіяльності, а також ознайомитися з героїчною, небезпечною та відповідальною професією рятувальника. Ще дізналися про спорядження та призначення спеціальних автомобілів. Щоб запобігти трагедіям на водоймах та поблизу них, рятувальники навчили присутніх правильно діяти у критичних ситуаціях. Також було наголошено про правила поведінки під час сигналу ” Увага всім” та при виявленні вибухонебезпечних предметів», – пишуть рятувальники.

null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дитячий табір, #дснс
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: