Не дуже здивував, але трохи засмутив той факт, що компанія Apple прийняла рішення не включати до комплекту блок зарядки айфона і його потрібно докуповувати окремо.

Якщо у вас є запит на новий девайс для iPhone пам’ятайте, що до вибору цього продукту потрібно підходити дуже ретельно і відповідально, тому що зарядка впливає на роботу та подальшу функціональність вашого телефону.

Всі довкола кажуть, що краще здійснювати поповнення заряду iPhone оригінальним девайсом. І навіть якщо він не йде в комплекті, як трапилося з останніми моделями яблучної компанії, у вас все одно можна прикупити його окремо. Продукт буде служити вам не один рік та підійде для наступних моделей смартфонів цієї компанії.

Але є свої нюанси, такі як загублені зарядки, протерті шнури або несправні адаптери, і головна фішка – це не підтримка оновлень. Ви завжди можете купити зарядний пристрій від виробника та інших компаній, що випускають аналогові продукти зі своїми достоїнствами.

Плюси та мінуси оригінальних зарядних пристроїв для iPhone

Основним плюсом продуктів самої ж компанії виробника є те, що вони орієнтуються на певний діапазон смартфонів. Зарядний пристрій Apple USB-C на 20 Вт – найкраще рішення для зарядки нового iPhone 12. Але незважаючи на це, ви також можете здійснювати зарядки з минулими моделями айфона, якщо підберете відповідний шнур.

Пам’ятайте, що у вас обмежений вибір, адже компанії виробники не зацікавлені в тому, щоби вигадувати цілий ринок різноманітних продуктів. Для того, щоб заряджати кілька девайсів одночасно вам все ж таки потрібно буде звернути свою увагу на інші компанії, що випускають зарядки.

Плюси та мінуси не оригінальних зарядних пристроїв

Зарядки інших виробників можуть похвалитися деякими достоїнствами, яких не знайдеш в оригінальних продуктах. Це багатопортові зарядки, пристрої для поповнення заряду машини тощо. А головне чим вони підкуповують користувачів, то це своїми доступними цінами.

Не забувайте про те, що покупка поганої зарядки може негативно вплинути на роботу вашого айфона. Завжди читайте відгуки та з відповідальністю підходьте до цього питання.

На що звертати увагу при покупці зарядних пристроїв для iPhone від сторонніх виробників

Перед тим як купувати продукт бренду, з яким ви ще не знайомі, рекомендуємо зробити кілька кроків:

– Почитайте, що пишуть у відгуках ті, хто вже купив цей аксесуар. Чи є взагалі якісь відгуки? Чи висловлюють користувачі обґрунтовані побоювання? Наприклад, є тексти проплачені, у них немає конкретики

– Звертайте увагу на дивні речі! Найчастіше відгуки про продукт не належать до продукту. П’ятизірковий огляд протеїнового порошку – це не те, що ви хочете бачити, намагаючись купити зарядний пристрій.

– Вивчіть політику повернення. Багато продуктів є періоди повернення. Деякі можуть мати лише вікно заміни, і в цьому випадку повернення коштів неможливе.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #iphone, #блок зарядки, #оригінал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: