500 тисяч гривень виділили на укриття у закладах освіти у Чортківській громаді

21.07.2022 07:10   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

500 тисяч гривень виділили на укриття у закладах освіти у Чортківській громаді на Тернопільщині. Ці кошти підуть на покращення умов у сховищах, які приймають людей під час повітряних тривог.

«500 тисяч гривень виділили сьогодні із міського бюджету на засіданні виконавчого комітету на облаштування захисних укриттів у садочках та школах Чортківської громади. Незалежно від того, у якому форматі розпочнеться навчальний процес з 1 вересня, слід суттєво покращити безпеку закладів освіти. Аби привести навчальні заклади громади до належного без пекового стану була створена робоча група. Її головне завдання – вчергове перевірити стан укриттів та потенційних приміщень, які можна буде для цього використати. Зауважимо, досі достеменно невідомо, у якому форматі розпочнеться навчання у школах Тернопільщини, зокрема Чортківської громади – онлайн чи очно», - повідомили у Чортківській міській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі