Тернополянин у квартирі вирощував коноплю

20.07.2022 09:01   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Вирощування, виготовлення, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту інкримінують слідчі Тернопільського райуправління поліції жителю обласного центру.

Ще на початку червня двадцятивосьмирічного чоловіка перевіряли на причетність до правопорушення. Уже спілкуючись із правоохоронцями він зізнався, що у власному помешканні вирощує нарковмісні речовини.

У ході досудового розлідування у квартирі тернополянина виявили кілька насаджень коноплі, висушену рослину, а також кілька ламп денного світла та термометри.

Чоловік каже, що це все належить йому і продавати нічого він не збирався. Вирощував та зберігав канабіс для власного використання.

Вилучене слідчі направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Вирішується питання про оголошення чоловікові підозри згідно двох статей - 309 та 310 Кримінального кодексу. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі