Флакон прямокутний з дуже красивою великою кришкою, що блищить. Це викликає асоціації з реальним злитком золота. Зовнішній вигляд флакона дуже співзвучний з грою аромату – теплий, обволікаючий, сонячний.

Склад парфумів Dolce Gabbana The One

Аромат Dolce & Gabbana The One солодкий. Стартує він із перестиглих сонячних персиків та лічі, містить дуже гарні фруктові ноти, які дарують хвилю позитиву та шматочок літа. Цитруси хоч і вказані у піраміді, але якщо вони і є, то теж дуже солодкі, без кислинки та характерної свіжості, соковитості. Багато хто вказує на тютюнову нотку, вона і справді є, проте не яскраво виражена, але серед фруктів та квітів уловлюється зовсім трохи. База аромату ванільно-амброва. Іноді при зіткненні зі шкірою відчувається слива. Придбати парфуми можна на сайті https://parfumcity.com.ua/ua. Стиглі фрукти доповнює пишний букет лілій. Саме терпкість лілій робить насолоду аромату злегка пряною.

Для яких подій створений аромат?

Це більше зима та колючий морозець. Влітку аромат більш плоский та нецікавий. Взимку на холоді він грає, переливається і фрукти набувають найяскравішої та соковитішої форми. Рука до флакона чомусь тягнеться саме ввечері, бо є в Dolce & Gabbana The One якась таємниця, спокуса.

Стійкість аромату хороша, він тримається дуже довго. Шлейф солодкий, зазивний, у вітряну погоду аромат віддає м’якими вершковими фруктами та ваніллю. Аромат досить підступний, не знаєш, чого від нього можна очікувати, і коли його захочеться змити, або знову насолодитися. Він не для подарунка, не для придбання без тестування. Тільки розношувати та розуміти, подобається чи ні.

Для кого створені парфуми:

  • Багатогранний аромат, що підійде саме жінкам 25+
  • Аромат, який підходить під масивні прикраси
  • Аромат, який зобов’язує випрямити спину та пофарбувати нігті
null

Аромат вказує представниці прекрасної статі, що вона приваблива жінка. Він змушує фарбувати вії, вдягати золоті прикраси та насолоджуватися жіночністю, спокусливістю. Аромат не кокетливий. Дівчаткам, навіть під костюм із червоною помадою, не підходить, бо відчувається надто по-жіночому. Аромат зобов’язує до певного зовнішнього вигляду. Не вийде вдягнути кросівки та скористатися парфумами.

Аромат вчить бути справжньою жінкою, відчувати себе спокусницею. Саме тому його краще використовувати у вечірній час, для різноманітних урочистих подій. Варто розуміти, що цей аромат ідеально поєднується з маленькою чорною сукнею, шпильками та червоною помадою. Це традиційне поєднання для вечері в інтимній атмосфері та пристрасного побачення з постійним партнером.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Dolce Gabbana The One, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парфуми, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: