На Тернопільщині 618 переселенців шукають роботу. Більшість з них за професіями – продавці, керівники та менеджери, – повідомили в Тернопільській обласній службі зайнятості.

«За останні 4,5 місяці до районних філій Тернопільської обласного центру зайнятості та Тернопільського міськрайонного центру зайнятості звернулись 1384 внутрішньо переміщених осіб з регіонів України, де ведуться бойові дії, з них 1145 отримали статус безробітного. 212 осіб уже вдалося працевлаштувати. Найбільше – у сферах медицини, сільського господарства та харчової промисловості. Кар’єрні радники служби зайнятості продовжують пошук місць праці для 618 внутрішньо переміщених осіб зі статусом безробітного. Серед них найбільше працівників торгівлі – 125; 46 – директорів та керівників підприємств чи підрозділів, 41 – менеджер, 36 – бухгалтерів та економістів; 18 – кухарів, кондитерів і пекарів; 17 – медсестер, 16 – інженерів та ін. Є й фахівці рідкісних професій: маслороб, логопед, мерчендайзер, сапер, доцент, архіваріус, артист.

Подати вакансію можна через чат-бот @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Довідки можна отримати за телефоном “гарячої лінії” Тернопільського обласного центру зайнятості – 0635765756 або у місцевому центрі зайнятості.

Роботодавцям та шукачам роботи – чат-боти від служби зайнятості тут: https://cutt.ly/hLbRAnQ», – розповіли працівники служби зайнятості Тернопільщини.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #переселенці, #робота, #служба зайнятості
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: