«З цiєї aвтівки вижили п’ять пoбрaтимiв…» eкcнардеп із Тернополя пiдiрвався на прoтитанковiй мiнi

Опубліковано:
17 Липня, 2022

На пoлi бoю пiдiрвaвся на прoтитaнкoвій мiні кoлишній нaрoдний дeпутат України Тарас Пастух. Нещастя сталося 25 чeрвня. Зараз пан Тарас у лікарні. Попереду – тривала реабілітація.

З 2014-го Тарас несе службу в 128-ій гірсько-піхотній бригаді Збройних сил України. З дружиною виховують четверо дітей.

“25.06.22 – важкий день у житті мого кума та близького друга Тараса Пастуха. Під час виконання бойового завдання він із ще 4 побратимами підірвалися на протитанковій міні, – написав у Фейсбуці Віталій Фидрин.– Через декілька днів він написав побратимам наступне:

«Всім привіт. Потрохи відновлюю месенджері. Техніка не витримала. Уявіть, що з цієї машини вийшли всі 5 чоловік живими. Зі спільного: у всіх контузія. І якщо не помиляюся то в Сані перелом середнього пальця на нозі. Основна частина прийшла в мою водійську сторону. Там я переконався, що БОГ на нашій стороні. Дякую всім за підтримку.»

За цей час вже зроблено ряд операцій (в т. ч., одну невідворотню), попереду ще декілька, а потім довгий період реабілітації.

Друзі, звісно, справляться з забезпеченням цього процесу.

Для тих, хто хоче також допомогти та соромиться запитати – даю картку дружини Іри:
4149439023349487“.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #тарас пастух
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: