Тернополяни презентували проєкт Budmall на Міжнародному форумі відбудови України

17.07.2022 12:11   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Україна вже не буде, якою була. І саме зараз час проєктувати нову Україну! – це гасло, озвучене на Міжнародному форумі відбудови України REBUILDUA LVIV 2022, вже кілька місяців активно обговорюється у різних бізнес-спільнотах та на рівні держави.

Пише на своїй сторінці у ФБ тернопільський підприємець Тарас Демкура. 

Форум, який проходить у Львові 15 та 16 липня, зібрав експертів різних галузей для обговорення актуальних питань:
1) Як забезпечити житлом тих, хто його втратив? Сучасні архітектурні рішення в будівництві швидкомонтованого житла. Досвід інших країн по відновленню міст після руйнувань.

2) Як будувати під час війни? Що з ринком будівництва зараз? Які перспективи? Як будівельному бізнесу вижити й розвиватись?

3) Які нові технології будівництва? Що буде популярним на українському ринку найближчим часом? Інструменти для автоматизації, прискорення та спрощення процесів у сфері будівництва. Що можна впровадити?
Тарас Демкура виступив з темою «Як найшвидше та найефективніше забезпечити житлом тих, хто його втратив» та презентував можливості Budmall Center та спільноти, яка вже на сьогодні об‘єднала 23 виробників в один кластер і готова долучитися до швидкої відбудови та допомогти країні в непростий момент.
Крім того, Budmall вже пропонує для кожної родини готові сучасні та доступні модульні будиночки,в яких вже можна проживати в день монтажу.

Ми відчуваємо відповідальність і мусимо зробити свій внесок у загальну важливу справу, навчити, надихнути та донести те, що важливо вам до багатьох небайдужих. І, аналізуючи бекграунд проведених зустрічей та домовленостей, ми вже розуміємо, що разом точно зможемо це! – каже Тарас Демкура. 

Учасники Кластеру, які вже до нас приєдналися, прагнуть спільно розв’язувати питання відбудови країни, впровадження інновацій у галузі та розвитку експорту дерев’яних будинків на європейський та світовий ринки.

null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі