Дітей військових з Тернополя відправлять на відпочинок у Литву

Опубліковано:
14 Липня, 2022

Із Тернополі 25 дітей військових відправлять на відпочинок Литву.

Оздоровлюватимуться діти у місті Таураге. Представники Литви профінансують проживання, харчування та культурну програму, а з бюджету Тернопільської громади виділять гроші на транспортні та організаційні витрати.

«25 дітей наших захисників – військовослужбовців ЗСУ, учасників бойових дій та ветеранів війни поїдуть на оздоровлення у м. Таураге (Литва), на запрошення даного муніципалітету. Відтак, діти військовослужбовців будуть у Литві у період з 18 по 24 липня. Нагадаємо, що м.Таураге є містом-партнером Тернополя з 28 серпня 2015 року і неодноразово приймало дітей учасників АТО/ОСС на оздоровлення. Також між закладами освіти Тернополя та Таураге підписано Маморандуми про співпрацю, а муніципалітет та мешканці міста з початку повномасштабної війни надсилали Тернополю гуманітарні вантажі та передали два автомобілі швидкої допомоги», – розповіли у міськраді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти військових
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: