Прошу тернополянам бути обережними i обов’язково йти в укриття, – Володимир Труш. ЗМІ рашистів пишуть, що уже вдарили по Вінниці та Тернополю

Опубліковано:
14 Липня, 2022

Сьогоднi, 14 липня, вiдбувся брифiнг за пiдсумками ради оборони Тернопiльщини. Про ситуацiя в областi розповiв голова Тернопiльської ОВА Володимир Труш. 

“Вiнниця – спiвчуття усiм. Тому прошу тернополянам бути обережними i обов’язково йти в укриття. Крiм того, в росiйськiй федерацiї виставили на сайтах, що бомбардували Тернопiль, тому в цi днi йдiть в укриття обов’язково”, – наголосив Володимир Труш. – До хороших новин. У Тернополi провели пересадку серця – це надзвичайно приємна новина. Оздоровилися бiльше 400 дiтей. Вiдправляємо другу та третю чергу дiтей. У нас розпочинаються жнива. Проводимо збiр врожаю, завдяки ЗСУ. У нас не горять поля. Ми дозволили аграрiям на радi оборони працювати у нiчний час, єдине, щоб не було дощу”.

Також, що голова Тернопiльської ОВА, що мiський голова Тернополя Сергiй Надал наголосили, в разi тривоги обов’язково йти в укриття.

“Сьогоднi Тернопiль у скорботi, ми прощалися з 4 Героями, завтра ми будемо хоронити ще одного захисника – Микола Голубович. Спiвчуття родинам всiх загиблих, – вiдзначив Сергiй Надал, голова Тернопiльської мiської ради. – Ми продовжуємо допомагати армiї та вiйськовим. Готуємося до чергової вiдправки передач нашим вiйськовим, вiдправка вiдбудеться 20 липня, звертайтеся до управлiння соцiальної полiтики, за адресою – Лисенка,8. I важливо – не iгнорувати повiтряну тривогу, подбайте про своє здоров’я та своїх близьких”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Труш Володимир
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: