Благодійники передали лікарні у Микулинцях 2000 кг м’яса (Відео)

Опубліковано:
14 Липня, 2022
За останні останніх 5 місяців Микулинецька фізіотерапевтична лікарня прийняла більше тисячі людей, які постраждали внаслідок війни.

У цей нелегкий час багато людей допомагає медикам забезпечувати потреби закладу. Днями на прохання народного депутата Миколи Люшняка директор агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк надав Микулинецькій фізіотерапевтичній лікарні 2000 кг курячого м’яса.

– Я дякую «Миронівському хлібопродукту» та його директору Юрію Косюку за те, що відгукнулися на моє прохання – надали лікарні 2000 кг високоякісної курятини. М’ясо МХП – здорова та корисна їжа для пацієнтів медзакладу, – зазначив Микола Люшняк. – Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації за кілька останніх років здобула визнання в Україні й за кордоном. Сьогодні вона допомагає сотням людей, які постраждали внаслідок бойових дій. У час війни лікарі також ведуть боротьбу. Їхня місія не менш важлива – рятувати життя і здоров’я військових та цивільних. Наш обов’язок – підтримати їх та допомогти впоратися з навантаженням!

Медсестра Микулинецької фізіотерапевтичної лікарні Любов Гладій каже, завдяки небайдужим людям лікарня сьогодні може допомагати тим, хто постраждав війни.– На початку, коли до нас почали заїжджати люди, які потребували допомоги, необхідне ми отримували від волонтерів місцевої громади. Дуже завдячуємо Миколі Люшняку, бо найбільша допомога, яку ми отримали, надана саме ним, – розповіла Любов Гладій. – Підтримували місцеві, також багато допоміг Архієпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Владика Василь Семенюк.

Страви з м’яса МХП уже є в меню закладу, додає медсестра.

– Ми дуже дякуємо директору МХП Юрію Косюку, який надав нам таку суттєву допомогу. У нас виникла проблема з тим, як купляти продукти харчування, адже ресурси установи вже трішки не ті, – пояснила Любов Гладій. – Висловлюємо щиру подяку. Зараз для нас це дуже цінно. Ми можемо людей забезпечувати корисним харчуванням завдяки наданому курячому мясу. Маємо з чого готувати. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Микулинецька фізіотерапевтична лікарня
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: