У Тернопільській бібліотеці відзначили День шоколаду

14.07.2022 09:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернопільській обласній бібліотеці для молоді відзначили День шоколаду. Там відбулася книжково-шоколадна дегустація. Підбірку книг «Життя в шоколаді» представили у відділі міського абонемента (1-ий поверх бібліотеки).

«Відзначили в бібліотеці найсолодше свято і найменші відвідувачі. Діти слухали про історію шоколаду, його корисні властивості та шкоду для організму, розгадували тематичний сканворд, трішки поласували улюбленими смаками. Читайте книги, вірте в наші ЗСУ і все буде в шоколаді!», - розповіли бібліотекарі.

Всесвітній день шоколаду відзначають щороку 11 липня. Вперше його відзначили у Франції у 1995 році. Також День шоколаду святкують у Німеччині, Італії, Швейцарії та інших країнах Євросоюзу і за його межами. В Україні День шоколаду найбільш яскраво святкують у Львові. 2016 року святкування відбувалось у березні.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі