600 жителів Тернопільської громади подали документи на компенсацію за житлово-комунальні послуги за червень

13.07.2022 22:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

600 жителів Тернопільської громади подали документи на компенсацію за житлово-комунальні послуги за червень. Це люди, які розмістили у своїх оселях переселенців.

Подати документи можна було до 5 липня у тернопільському Центрі надання адміністративних послуг

«За період з 1 по 5 липня надійшло 600 звернень громадян, які розмістили ВПО у своїх помешканнях, щодо нарахувань компенсації за червень. Звернення  опрацьовані працівниками виконавчих органів міської ради, зокрема: -  594 особам визначено обсяг компенсації витрат осіб що тимчасово розмістили ВПО, які перемістились у період воєнного стану на територію Тернопільської міської територіальної громади всього на суму  понад 716 389 грн. Також 6 особам відмовлено (причини – не вірно вказано кількість людино-днів, ВПО не зареєстровані в Єдиній інформаційній базі, або вибули в інше місце проживання, при перевірці встановлено факт не проживання ВПО за даною адресою, не вірно вказанні ін.код та розрахунковий рахунок, особи що розмістили ВПО є членами сім’ї у розумінні Сімейного кодексу України ). Компенсація особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, виплачується у безготівковій формі до кінця місяця з дня закінчення звітного місяця», - повідомили у Тернопільській міській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі