На війні серйозні поранення отримав тернополянин Тарас Пастух

Опубліковано:
13 Липня, 2022

Колишній нардеп Тарас Пастух отримав поранення під час виконання бойового завдання. 

Про це повідомляє пластунка Oksana Shmaidey:

“Під час виконання бойового завдання, отримав серйозні поранення наш пластун Тарас Пастух. Зараз проходить лікування в ТУЛ, ортопедичне відділення. Потрібна фінансова допомога. Номер картки 4149439023349487 – його дружини Ірини. Можливо хтось може допомогти”, – йдеться у повідомленні.

Довідка: Тарас Пастух – український громадський діяч та політик. Народний депутат України 8-го скликання, член парламентської фракції «Об’єднання Самопоміч». Депутат Тернопільської обласної ради (2006, 2009). Голова Бучацької районної державної адміністрації (2008—2010). Військовослужбовець розвідувальної роти 128-ї гірсько-піхотної бригади Збройних сил України під час проведення Антитерористичної операції на сході України (2014). Одружений. Виховує чотирьох дітей: сина Ярослава, дочок Анастасію, двійнят Христину та Софію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #тарас пастух
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: