На Тернопільщині керівництво громади вже 2 місяці не може знайти кошти для військових

Опубліковано:
12 Липня, 2022

З лютого в Україні триває повномасштабна війна з росією. Військові кожного дня потребують все більше автомобілів та іншої техніки. Ремонт техніки також є затратним. Регулярно просто рятують волонтери.

На Тернопільщині у Підгаєцькій громаді більш як два місяці назад група депутатів звернулася до керівництва громади збільшити з бюджету суму фінансування програми, котра передбачає підтримку військових. Кошти мають піти на ремонт військової техніки.

Сума, котру депутати просили збільшити фінансування, не значна – 40 тисяч гривень. Від моменту обіцянки міського голови Ігоря Мерени депутатам пройшло вже понад 2 місяців, а військові так і не отримали додаткових коштів.

Спроби зв’язатися з керівником Підгаєцької громади протягом декількох днів виявилися невдалими. Оператор мобільного зв’язку повідомляв про обмежені дзвінки абонента. Ймовірно міський голова Підгайців знаходиться закордоном.

Сподіваємося, що з поверненням в Україну керівництво громади офіційно прокоментує ситуацію з затримкою виділення з бюджету коштів військовим в час війни.   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Підгаєцька громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: