Весілля на полігоні: історія закоханих Івана та Іванни з Тернополя

Опубліковано:
10 Липня, 2022

Плaни Iвaнa та Iвaнни з Тeрнoпoля щoдо вeciлля oбірвaлись з пoчатком пoвнoмаcштабнoго втoргнeння. Кoли хлoпець пoїхав на cхід пaра вcе ж вирiшила oдружитись у Лoзовій, що на Харківщині. У РАЦС, в якому планували розписуватись, влучила ракета. Попри це молодятам все ж вдалось затанцювати свій перший танець.

Історію подружньої пари із Тернополя опублікував журнал Para Moloda.

Сама Івана розповідає, що знайомство з Іваном відбулось “за збігом обставин, які відбуваються раз в ніколи”.

“Перша розмова була дуже цікавою. Ми були шоковані, що народжені 07.07 з різницею у сім років. І що нас звати Іван та Іванка. Та ще й рік перед тим подруга розповідала мені про такого Івана. Але тоді я це до уваги не взяла”, – пригадує вона.

Перше побачення пари було на даху будинку біля озера. Тоді, Іван зробив романтичну вечерю з виглядом на Тернопіль.

“Пам‘ятаю, я тоді дуже соромилась. Адже ми бачились лише втретє. Не очікувала такого побачення. Та й я взагалі не знала куди їду.

Друге побачення було в кінотеатрі у центрі Тернополя. Там ми були у двох. Іван викупив зал. Ми сиділи у центрі залу, як у фільмах, і дивились мультфільм. Їли сирний поп-корн, який я не любила. Але був тільки сирний і суперсирний. Досі згадую це і сміюсь. Іван не думав, що можна не любити сирний поп-корн”, – розповіла Іванна.

Каже, що зустрічалися вони з Іваном не довго, коли він вирішив зробити пропозицію у найвищій будівлі світу – Бурдж Халіфа. Пара багато подорожувала і паралельно готувалася до весілля.

З початку повномасштабного вторгнення Іван поїхав на схід.  Дівчина каже: “Тоді ми подумали , що розписатись варто там. Обоє цього хотіли, страшно не було взагалі. Думала в той момент, що скоро побачу Івана”.

24 червня пара вирішила одружитись в Лозовій, що на Харківщині. У РАЦС, в якому планували розписуватись, влучила ракета. Іван та Івана все ж відсвяткували розпис та затанцювали перший танець.

“Я досі в тому моменті. Раді, що змогли розбавити ці сумні дні… і добавити більше хороших емоцій. Воно було того варте. Весілля ми плануємо після перемоги, коли Іван повернеться додому”.

Весільний портал Пара молода

null
 
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #історія закоханих
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: