Весілля на полігоні: історія закоханих Івана та Іванни з Тернополя

Опубліковано:
9 Липня, 2022

Плaни Iвaнa та Iвaнни з Тeрнoпoля щoдо вeciлля oбірвaлись з пoчатком пoвнoмаcштабнoго втoргнeння. Кoли хлoпець пoїхав на cхід пaра вcе ж вирiшила oдружитись у Лoзовій, що на Харківщині. У РАЦС, в якому планували розписуватись, влучила ракета. Попри це молодятам все ж вдалось затанцювати свій перший танець.

Історію подружньої пари із Тернополя опублікував журнал Para Moloda.

Сама Івана розповідає, що знайомство з Іваном відбулось “за збігом обставин, які відбуваються раз в ніколи”.

“Перша розмова була дуже цікавою. Ми були шоковані, що народжені 07.07 з різницею у сім років. І що нас звати Іван та Іванка. Та ще й рік перед тим подруга розповідала мені про такого Івана. Але тоді я це до уваги не взяла”, – пригадує вона.

Перше побачення пари було на даху будинку біля озера. Тоді, Іван зробив романтичну вечерю з виглядом на Тернопіль.

“Пам‘ятаю, я тоді дуже соромилась. Адже ми бачились лише втретє. Не очікувала такого побачення. Та й я взагалі не знала куди їду.

Друге побачення було в кінотеатрі у центрі Тернополя. Там ми були у двох. Іван викупив зал. Ми сиділи у центрі залу, як у фільмах, і дивились мультфільм. Їли сирний поп-корн, який я не любила. Але був тільки сирний і суперсирний. Досі згадую це і сміюсь. Іван не думав, що можна не любити сирний поп-корн”, – розповіла Іванна.

Каже, що зустрічалися вони з Іваном не довго, коли він вирішив зробити пропозицію у найвищій будівлі світу – Бурдж Халіфа. Пара багато подорожувала і паралельно готувалася до весілля.

З початку повномасштабного вторгнення Іван поїхав на схід.  Дівчина каже: “Тоді ми подумали , що розписатись варто там. Обоє цього хотіли, страшно не було взагалі. Думала в той момент, що скоро побачу Івана”.

24 червня пара вирішила одружитись в Лозовій, що на Харківщині. У РАЦС, в якому планували розписуватись, влучила ракета. Іван та Івана все ж відсвяткували розпис та затанцювали перший танець.

“Я досі в тому моменті. Раді, що змогли розбавити ці сумні дні… і добавити більше хороших емоцій. Воно було того варте. Весілля ми плануємо після перемоги, коли Іван повернеться додому”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: