8 липня у Тернопільській міській територіальній громаді почався конкурс «Героїв поруч».

Його проводять з метою вшанування українських захисників. Взяти участь можуть усі жителі та гості міста будь-якого віку, – розповіли у Тернопільській міській раді.

«Учасниками треба написати коротку історію про сучасного захисника України або про історичну особу, пов’язану з Тернополем чи Тернопільською громадою, обов’язково додавши малюнок чи фото. Триватиме подання заявок 30 вересня. Один учасник може подати не більше двох заявок. Усі, хто братиме участь, зможуть представити свого героя під час нагородження 14 жовтня.
Конкурсні роботи потрібно надавати в електронному вигляді та надсилати на електронну адресу –  
tic.ternopil@gmail.com . Роботи з моменту надходження на конкурс розміщуватимуть на сторінках Туристично-інформаційного центру м. Тернополя у соціальних мережах Facebook та Іnstagram. Кожен учасник отримає диплом про участь та пам’ятні сувеніри. Згодом історії про Героїв, які представлять на конкурсі, будуть відображені на фотовиставці у м. Тернополі, надалі вони стануть основою нових туристичних маршрутів нашою громадою. Усі деталі можна дізнатися у Туристично-інформаційному центрі м. Тернополя (вул. Михайла  Грушевського, 2) або за тел. +38 (098) 052 07 20», – розповіли організатори конкурсу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Герої поруч
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: