9 липня у Тернополі працюватимуть сільськогосподарські ярмарки.

Торговиці діятимуть га трьох локаціях: вул. Лесі Українки, 39, на перетині вулиць Миру-Дружби та біля зупинки громадського транспорту ТРЦ «Подоляни». Підприємці представлять свою продукцію за цінами, нижчими за ринкову. 

«Через зростання температури повітря, під час ярмарків буде посилений контроль за дотриманням санітарних вимог. Серед основних вимог до учасників сільськогосподарських ярмарків: дотримання відповідних температурних режимів під час реалізації швидкопсувних харчових продуктів тваринного походження; наявність документів про проведення ветеринарно – санітарної експертизи; дотримання продавцями правил особистої гігієни та наявність в них спецодягу та санітарних книг щодо проходження обов’язкових медичних оглядів; наявність витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», – повідомили у Тернопільській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ярмарок у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: