Працівників яких професій найбільше потребують на Тернопільщині?

Опубліковано:
6 Липня, 2022

На Тернопільщині наразі роботодавці найбільше вакансій слюсарям, є 20 пропозицій. Слюсарів-сантехніків шукають для роботи у комунальних підприємствах Тернополя.

«Слюсарі з ремонту рухомого складу потрібні ВСП “Локомотивне депо Тернопіль” РФ “Львівська залізниця” АТ “Українська залізниця”. На Збаражчині в с/г товариствах пропонують місця праці слюсарям-ремонтникам і слюсарю з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Для слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування є робота у Чорткові. Вакансії слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів є на транспортних підприємствах обласного центру та Чорткова. Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування потрібний на агропродпідприємстві в Тернополі», – розповідає начальник Тернопільської обласної служби зайнятості Василь Олещук.

Зарплата, яку пропонують на тернопільщині слюсарям – до 12 тисяч гривент, а середня – 8547 гривень.

«Якщо у Вас немає відповідної кваліфікації, за спрямуванням служби зайнятості професію слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування можна здобути у Тернопільському обласному комунальному навчально-курсовому центрі; слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів та слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування – у Тернопільському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя і Рівненському центрі професійно-технічної освіти (ЦПТО) ДСЗ; слюсаря-сантехніка – в Одеському ЦПТО ДСЗ; слюсаря з механоскладальних робіт – у Полтавському ЦПТО ДСЗ; а слюсаря-ремонтника – в Одеському та Рівненському ЦПТО. Деякі категорії громадян можуть безкоштовно отримати ваучер на перепідготовку та підвищення кваліфікації за професіями: слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар-сантехник і слюсар-ремонтник», – каже Василь Олещук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Робота у Тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: