Конфлікт у Заліщиках: начальник автостанції виганяв водійку зі «свого» місця?

Опубліковано:
6 Липня, 2022

Наталія Королюк написала у соцмережах, як припаркувалася у Заліщиках на автовокзалі на “місці” начальника автостанції.

Зі слів жінки, начальник її виганяв, потім поліції, а вкінці заборонов водію автобуса брати передачу від жінки.

“Хочу поділитися з Вами неприємною ситуацією, яка сталася зі мною на Заліщицькій автостанції. Сьогодні о 9 год я заїхала на територію автостанції і припаркувала свій транспортний засіб на місце де паркується начальник автостанції. Він одразу підійшов до мене і сказав, щоб я забрала свою машину з «його місця», хоча його машина там не стояла, я пояснила, що чекаю на автобус Чернівці-Чемирівці який відправляється о 9:10 год, тобто мені потрібно почекати 10 хв, щоб вигрузити свої важкі коробки, бо припаркуватися ближче не було місця. Він сказав вигружати коробки та виїжджати, я продовжила знову чекати автобус на тому ж місці. Він викликав патруль, який мене попросив переїхати в інше місце, але я нічого не порушила, заборони на паркування там не було і я не перешкоджала рух іншим транспортним засобам, єдине, що зробила зайняла місце начальника автостанції. Коли під’їхав автобус на який я чекала начальник автостанції заборонив йому брати у мене передачу.

Дуже прикро, що в нашій громаді є такі «люди», які вдягають собі корону і думають що йому все можна, бо він начальник. Таких начальників потрібно залучати до оборони нашої держави, можливо це б їх трохи змінило, хоча з них і там небуде ніякого толку”, – написала пані Наталя.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: