12 липня у Тернополі стартують турніри з дворового міні-футболу серед дітей віком 15-17 років.

Ці змагання також відбуватимуться 14,19 та 21 липня на п’яти універсальних спортивних майданчиках міста. Організовують турніри працівники управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

«Перший турнір відбудеться у вівторок, 12 липня,  о 15 годині на спортивному майданчику за адресою вулиця 15 Квітня,35. 14 липня – на майданчику на вулиці Київській,8. 19 липня змагання з дворового міні-футболу пройдуть на спортивному майданчику на вулиці Протасевича,4. Також 21 липня – на вулиці Вербицького,6. Фінальний турнір пройде 26 липня на спортмайданчику на вулиці Київській,11. Початок усіх ігор – о 15 годині», розповіли організатори.

Охочі позмагатися, мають попередньо зареєструвати свою команду у складі 8 гравців за телефоном +38 (097) 457-49-46. Долучитися до турніру можна безкоштовно. Гравцям для участі потрібно лише надати свідоцтва про народження для підтвердження віку.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: