В Ощадбанку свій фронт — гарантувати клієнтам надійність

Опубліковано:
9 Червня, 2022

Яким повинен бути твій банк, коли у твоїй країні війна? Він має бути — це головне. Залишатися надійним і доступним. Не залежно від того, де ти опинишся завтра. Ти маєш довіряти своєму банку. Так, як разом зі своєю країною, своєї нацією ти нині довіряєш захисникам.

Довіра — це передусім про впевненість, що стала нині особливою цінністю й у фінансовій сфері. Впевненістю у завтрашньому дні заручилися українці, котрі довірили гроші Ощадбанку — банку-лідеру громадської довіри зі 180-літньою історією, доброю репутацією і найбільшою кількістю відділень. Банку, що блискавично реагує на ситуації в державі й за найскладніших умов залишається надійним фінансовим інститутом. Адже й під час військового стану залишки фізичних осіб на рахунках Ощадбанку зросли до 15,2 млрд грн. Зросла і кількість банківських транзакцій.

Сергій Наумов.  

Що за цим стоїть — пояснює голова правління Ощадбанку Сергій Наумов: «Люди бачать, що поза територією активних воєнних дій двері відділень Ощадбанку відчинені для клієнтів, банкомати поповнюються готівкою, картки працюють, функціонують мобільні банківські додатки. Така безперервність роботи досягається відданою працею тисяч працівників Ощадбанку. Працею, що подекуди межує з героїзмом». І це нормально, бо йдеться про банк країни, яка героїчно чинить опір ворогу на всіх фронтах.

Очевидно, що за таких умов не варто ризикувати, тримаючи готівку вдома. На рахунках Ощаду вона надійно захищена і при цьому нею можна вільно користуватися: здійснювати електронні платежі, розраховуватися за товари й послуги. А якщо рахунки депозитні, то клієнт, окрім упевненості в безпеці своїх вільних коштів, отримає ще й дохід.  

Неабияке значення під час воєнного стану має те, що онлайн-сервісами Ощадбанку клієнти можуть користуватися і за кордоном, платити гривневими картками валютою в інших країнах, до того ж за вигіднішим курсом, ніж при обміні готівки.  

Довіру громадян до Ощадбанку підтримує і його вступ до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, до якого нині увійшли всі банки України. Це означає, що й Ощад збереже і своєчасно поверне клієнтам кошти. Стовідсоткова державна гарантія діятиме ще три місяці після відміни військового стану. І навіть згодом Фонд гарантуватиме вклади у сумі до 600 тис. грн., сума максимальної компенсації перевищує розмір внесків більшості вкладників.

Ощадбанк залишається надійним партнером роздрібних клієнтів і представників бізнесу: запровадив для них кредитні канікули, пролонгував картки, знизив або взагалі обнулив тарифи. 

null

Головний банк країни, в якій точиться війна, фінансує військо та інші оборонні потреби, зокрема й шляхом продажу військових облігацій. Клієнти Ощаду вже інвестували в них 470 млн грн. Таким чином вони допомагають ЗСУ й отримують дохід у вигляді відсотків. До речі, придбати облігації в національній валюті можна за спрощеною процедурою. Більшість комісій за операціями з ними скасована в період воєнного стану.

Водночас Ощадбанк допомагає клієнтам підтримувати ЗСУ й іншими шляхами. Від початку великої війни він відкрив понад 210 рахунків благодійним організаціям, а фізичні та юридичні особи перерахували через нього на ЗСУ та іншу благодійність 5 млрд грн. І це значущий фронт підтримки, на якому Ощад тримає стрій.

Зрештою, таким і має бути банк держави, що воює, бо довіра до нього означає і її безумовну підтримку. А довіра — це про впевненість. У завтрашньому дні й у перемозі України.

ЛІЦЕНЗІЯ НБУ НОМЕР 148 ВІД 05.10.2011 Р.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ощадбанк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: