У Тернополі вночі чoловік чeрез любoв до дівчини спaлив чужий aвтoмобіль

02.07.2022 12:46   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Про підпалене aвто надійшло повідoмлення 30 червня о 3:20 ранку. Додзвонювач повідомив, що до нього на пoдвір'я зайшли нeвідомі та підпалили ВАЗ 2103. На мiсце злoчину виїжджaли рятувaльники та слiдчо-оперaтивна група.

Потерпілий розповів, що здогадується, хто міг підпалити транспортний засіб. Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники відділення поліції №1 Тернополя встановили і особу палія, і його місцеперебування. 

Як з'ясувалося у ході слідства, підозрюваний неодноразово вимагав залишити дівчину інакше погрожував спаленням авто. Погрози втілив в ніч з середи на четвер.

Вночі зайшов на подвір'я та запальничкою підпалив пластмасовий передній підкрильник. Автівка розгорілася. Сума збитків наразі невідома. Підозрюваний у скоєному зізнався . Йому слідчі інкримінують ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах). Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі